Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
3D PRINTER BENSIN MOTORER DRONER/ROV FJERNSTYRTE BILER FJERNSTYRTE BÅTER FLY KARNEVAL/HALLOWEEN MAGNET FISKING RAKETTER TAMIYA LASTEBILER UGEARS TREBYGGESETT BILDELER SAITO MOTORER BIL KARROSERI DEKK/FELG HELIKOPTER BATTERIER, LADERE OG KABLER LYS SETT RADIOSTYRINGER OG UTSTYR RADIOSTYRT LEKETØY TRESKUTER VERKTØY MOTORER/REGULATORER MALING OG LIM SOFTGUN SKRUER PLASTBYGGESETT KAMERA FLY DELER DIVERSE VARER BILBANE OG TILBEHØR BALSA/MATRIALER 4291 FUEL PROPELLER

TWISTER NINJA 250 BLÅ RTR

TWISTER

EAN: 5051121249491

TWISTER NIJNA 250 HELICOPTER WITH COPILOT ASS – 6AX GYRO

NOK 1098,-

Utsolgt

Ikke tilfeldig deler Ninja 250 samme navn som Twisters enormt vellykkede original fra 2011. Mk.1 Twister Ninja var høyt anerkjent på sin tid, og var ikke bare tøff, super stødig under flight lett å kontrollere og den tilbød en banebrytende flytid på hele 10 minutter. Alle misunnelsesverdige egenskaper som Twisters utviklingsteam har vært opptatt av å gjengi i denne revolusjonerende nye maskinen. Den høyytende Ninja 250 er utstyrt med toppmoderne Co-Pilot-teknologi, og er kjent for å være en av de enkleste å fly enkel-rotor R / C-modellhelikoptre som er tilgjengelig. Det alene er imponerende, men 250 beholder også all ytelse og smidighet som er nødvendig for å underholde erfarne R / C-piloter. Ny på helikopterflyging? Tenk deg et funksjonsfylt flysystem som tilbyr banebrytende 6-akset gyrostabilisering, nybegynnere og avanserte flymoduser, og som om det ikke er nok, unik automatisk start og landfunksjonalitet kombinert med sofistikert høydeprogrammering. Ganske pent, men det er mer. Fra den svært effektive varighetsoptimaliserte bladdesignen til den skuddsikre nylonforsterkede karbonfiber halsbommen, skadebegrensende automatisk avstengningsfunksjon og enestående 15-minutters flytid.

Dette er ett utrolig helikopter. Som gir begynneren ekstrem mestrings følelse, men som også underholder den erfarne pilot.

Funksjoner:

Automatisk start med ett trykk.

Landing med ett trykk.

Altitude hold system.

Modell som beskytter panikkmodus.

6-akset gyrostabilisering.

Ekstremt holdbar nybegynnervennlig konstruksjon.

LiPo Batteri.

Enestående flytid på 15 minutter.

Tilgjengelig i rød og blå.

Fargekoordinerte rotorblad.Dette følger med:

1x helikopter Ninja 250.

1x 2,4 GHz firekanals sender.

1x 1S 3,7V 300mAh LiPo batteri.

1x USB-lader.

1x ekstra hoved- og halerotorsett.

1x reserve Cyclic overføring.

1x Verktøysett (skrutrekker & unbrakonøkkel).

1x Omfattende bruksanvisning.

I SAMME KATEGORI
ALIGN T-REX 300X KOMPLETT PAKKE

ALIGN T-REX 300X KOMPLETT PAKKE

5298,-

Bestillingsvare

Align T-Rex 150X TA Combo RTF

Align T-Rex 150X TA Combo RTF

4395,-

Bestillingsvare

Align T-Rex 450LP   RTF

Align T-Rex 450LP RTF

5895,-

Bestillingsvare