BILBANE OG TILBEHØR : SCX COMPACT LOOPINATOR 1:43
SCX COMPACT LOOPINATOR 1:43
Klikk på bildet for større versjon

SCX COMPACT LOOPINATOR 1:43

 
4 på lager

 


NOK 998SCX Compact med mindre skinner og mindre biler gjør det at man får mer bilbane og mer racing for pangene. Med loop er loopinator en sikker vinner på barnerommet! I pakken følger det med rundeteller som gjør det morsommere å konkurrere. Banen krever lite plass, og egner seg godt på et stort bord, i kjellerstuen eller på barnerommet.

Rundeteller

Rundeteller
Banen er utstyrt med rundeteller som gjør konkurransen morsommere mellom de to førerne. En rundeteller på hver side av banen teller opp fra 0 til 99.

Løpet blir morsommere med en gang, samtidig som det er så enkelt at hvem som helst kan håndtere det. Rundetelleren er analog og roteres til null ved løpsstart.


Turbo håndkontroll
Medfølgende håndkontrollere justerer gassen med en tradisjonell "pistolavtrekker". Jo lenger man presser denne inn, jo fortere går bilen. Behøver du et ekstra lite boost for å komme forbi motstanderne finnes det en turboknapp på toppen av håndkontrollen. Turbo håndkontroll
Loop

Loop
Banen er utstyrt med både loop og bro for å gjøre den mer spennende. Loopen er en utfordring, men for de minste kan den kanskje gjøre det litt for vanskelig. Da kan banen enkelt bygges om til en treningsbane uten loop. Når de mestrer kontrollen godt nok kan loopen bygges på igjen. Medfølgende skinner, og eventuelle ekstra skinner kjøpt utenom, gir mulighet til å bygge utallige baner.


Det følger med to detaljert lakkerte biler. Bilene er raske, og styres med en vanlig pistolkontroll. I tillegg til gass-stikken har du en turboknapp på toppen. Denne gir deg det lille ekstra for å slå motstanderen over målstreken!

Lengde 8m
Mål 260cm x 110cm
Loopinator 1:43
Medfølger i esken:
11x rett lang
4x sving lang
4x sving kort
8x loop-skinner
4x loop-støtter
1x rett kort
1x tilkoblingsskinne
1x rundeteller
1x strømforsyning
2x håndkontrollere
2x brostøtter